Afslanken

Hypoxi en Vacunaut therapie

Wilt u eindelijk eens af van dat hardnekkige vet op uw buik, bovenbenen en billen? Met onze revolutionaire Hypoxi of Vacunaut kunt u nu snel heel gericht en effectief afslanken. Deze combineren een vetverbrandingstraining met gerichte vacuümbehandeling. Waar u normaal met 1 kilo gewichtsverlies nog niet eens 1 centimeter kwijtraakt, heeft u nu al 4 centimeter verloren. Door de geconcentreerde afbraak van overtollig vet in het lichaam werkt de therapie zeer positief op uw gezondheid en welzijn.

Met Hypoxi gewicht verliezen betekent centimeters verliezen waar je het liefst wil

Slanke buik, billen en benen

Heeft u ooit op zichtbare plaatsen als de billen en dijen vet willen verwijderen? Dit was voorheen alleen mogelijk door middel van operaties en plastische chirurgie. Hypoxi is zonder twijfel het beste alternatief. De resultaten zijn natuurlijk, duidelijk zichtbaar en blijvend.

U doet 3x per week een milde fietstraining van 30 minuten met buik, billen en benen in een vacuümcabine. Het vacuüm verhoogt de doorbloeding en daarmee ook de vetafbraak op deze probleemzones. Dit ondersteun je door op deze dagen na de training geen koolhydraten te eten. Hier begeleiden wij u in met persoonlijke adviezen en tips. Op de tussenliggende dagen heeft u geen dieet maar is het natuurlijk verstandig dat u voor goede en gezonde voeding kiest. Daar komt bij dat uw huid zichtbaar gladder en strakker wordt! De verhoogde doorbloeding verjongt de huid door de textuur en elasticiteit te verbeteren.

Platte buik

Hypoxi Vacunaut is een geweldige manier om buik en heupvet te verbranden. Waar een gemiddelde man met 1 kg. vet verlies ongeveer 1 centimeter buikomvang verliest, is dat met Hypoxi tot wel 4 centimeter! U wandelt 30 minuten in een pak met rond de buik vacuümcellen. Deze cellen verhogen de doorbloeding en daarmee de vetafbraak op deze probleemzone. Ook dit ondersteunt u door op deze dagen na de training geen koolhydraten te eten. Hier begeleiden wij u in met persoonlijke adviezen en tips. Op de tussendagen heeft u geen dieet maar is het natuurlijk verstandig dat u voor goede en gezonde voeding kiest. Bij uw eerste bezoek krijgt u tijdens de intake van circa 30 minuten een uitleg over de werking van de Hypoxi en/of van de Vacunaut. Ook krijgt u een persoonlijk voedingsadvies voor tijdens de kuur. Na het wegen en het meten kunt u gelijk beginnen. De kuur bestaat uit twaalf behandelingen, waarbij u drie keer in de week komt trainen. Na een maand Hypoxi en/of Vacunaut training mag u zeker een kleinere kledingmaat verwachten!

Bel voor een afspraak  Download prijslijst

Logo Rodenburg Algemeen

Rodenburg

Hoofdstraat 35

2861 AL Bergambacht

info@rodenburgbeauty.nl

0182 351268

Volg ons op Facebook
en Instagram