Rodenburg slide 1 - copy
Rodenburg slide 1 - copy - copy
previous arrow
next arrow

Gellak – GelColor By OPI

Mooi gelakte nagels kunnen uw uitstraling net dat beetje extra geven. Wat zonde is het dan ook altijd als de nagellak al binnen een paar dagen begint af te bladderen! Daar heeft nagellakmerk OPI een perfecte oplossing voor bedacht: GelColor, een lak die draagt als een gel maar eruitziet als een nagellak. De specialisten van Beautycentrum Rodenburg brengen graag op professionele wijze deze gellak bij u aan. Geniet meer dan twee weken van perfect gelakte nagels!

Maak direct een afspraak


GelColor By OPI: uw ideale gellak

Gellak is de ideale oplossing als u geen gelnagels wilt, maar ook niet elke paar dagen opnieuw uw nagels wilt lakken. Gellak is namelijk een sterke gel die wel meer dan twee weken perfect blijft zitten zonder dof te worden.

De salonkwaliteit gellak van OPI is geschikt voor alle speciale gelegenheden: of u nu op vakantie gaat, in het huwelijksbootje stapt, of een diner bijwoont, met gellak op uw nagels weet u zeker dat uw handen er stralend en onberispelijk uitzien. Maar gellak is ook heel geschikt als u in het dagelijks leven gewoon wilt kunnen vertrouwen op gelakte nagels die er mooi uit blijven zien. Wilt u in de zomer pronken met uw nieuwe sandaaltjes? Ga dan ook voor een passend lakje op uw teennagels.

Zodra uw nagels van een laagje gellak voorzien zijn door onze specialisten, merkt u al wat de professionele kwaliteit van de OPI gellak inhoudt. De kleur houdt langdurig zijn intense hoogglans en de nagellak is zeer sterk. Doordat gellak onder een LED-lamp in een flits wordt gedroogd, kunt u direct alles doen wat u maar wilt zonder bang te hoeven zijn voor beschadigingen aan de lak. Ideaal dus als u er altijd perfect en verzorgd uit wilt zien!


Gellak laten doen door onze specialisten

In onze schoonheidssalon voorzien wij met plezier uw nagels van gellak. Leun achterover en laat ons uw nagels decoreren! Dit geluksmomentje duurt 45 minuten. Wij raden aan om na twee weken terug te komen, zodat wij de gellak weer voor u kunnen verwijderen en eventueel direct uw nagels voorzien van een nieuw kleurtje. Zo voorkomt u beschadiging aan de natuurlijke nagel. Uitgroei kunt u in de tussentijd eenvoudig bijwerken met de OPI nagellak kleuren. Wij verwelkomen u graag in de salon!

Maak een afspraak  Download prijslijst

Logo Rodenburg Algemeen

Rodenburg

Hoofdstraat 35

2861 AL Bergambacht

info@rodenburgbeauty.nl

0182 351268

Volg ons op Facebook
en Instagram