Rodenburg slide 1

☀ 20% KORTING OP ALLE ZONVERZORGING VANAF 2 PRODUCTEN ☀

SOPHIA MAE, NU BIJ ONS TE KOOP!!

Rodenburg slide 1

☀ 20% KORTING OP ALLE ZONVERZORGING VANAF 2 PRODUCTEN ☀

SOPHIA MAE, NU BIJ ONS TE KOOP!!

Rodenburg slide 1

☀ 20% KORTING OP ALLE ZONVERZORGING VANAF 2 PRODUCTEN ☀

SOPHIA MAE, NU BIJ ONS TE KOOP!!

previous arrow
next arrow

Gezichtsbehandelingen

Bij Beautycentrum Rodenburg bieden wij uitgebreide, professionele gezichtsbehandelingen aan. Geniet van een ontspannende reiniging van de delicate huid van uw gezicht en verlaat de salon met een herboren gevoel. Tip: een gezichtsbehandeling is bij uitstek geschikt om samen met een vriendin van te genieten!

Maak direct een afspraak


Professionele gezichtsbehandelingen voor ieder huidtype

Wij bieden diverse behandelingen aan voor ieder huidtype. Door middel van een huidanalyse bepalen we welke behandeling het meest geschikt is voor uw huid. Iedere huid is namelijk anders en verdient een gezichtsbehandeling op maat. De huidtypes die als resultaat uit onze professionele huidanalyse kunnen komen, zijn:

  • De vochtarme of droge huid, die trekkerig of schraal voelt en vaak rood verkleurt;
  • De vette huid, die glimt en onzuiver aanvoelt;
  • De gecombineerde huid, waarbij de T-zone vettig aanvoelt, terwijl de huid van de wangen gedehydrateerd is;
  • De gevoelige huid, die snel een geïrriteerde reactie vertoont op invloeden van buitenaf, zoals make-up of weersomstandigheden.

Daarnaast maken wij onderscheid dus een jonge en rijpe huid. Het grootste verschil tussen de jonge en rijpe huid is de elasticiteit, souplesse en stevigheid. Hoe ouder u wordt, hoe minder elastisch uw huid wordt. U kunt het verouderen van uw huid niet voorkomen. Dat is natuurlijk ook niet nodig: er schuilt veel schoonheid in een rijpe huid, mits u die goed verzorgt met speciale producten. Daarom hebben wij speciale gezichtsbehandelingen die de gloed van de rijpe of juist jonge huid naar voren laat komen.


De duur en onderdelen van onze gezichtsbehandelingen

U kunt bij Rodenburg Beautycentrum genieten van gezichtsbehandelingen van 30, 60 of 90 minuten. Tijdens deze behandelingen kunt u zich echt even helemaal ontspannen, terwijl de huid van uw gezicht en hals goed verwend wordt met heerlijke producten. Wist u dat u na een behandeling 20% korting krijgt op vrijwel alle producten uit onze parfumerie? Wij adviseren u graag over de producten waarmee u ook thuis uw huid optimaal kan verzorgen.

Gezichtsbehandeling van 30 minuten

Tijdens de gezichtsbehandeling van een halfuur maakt u uitgebreid kennis met de schoonheidsspecialiste. Zij voert een intake inclusief huidanalyse met u uit. Op basis van de huidanalyse kiest zij de juiste producten uit om een oppervlaktereiniging en dag- of nachtverzorging uit te voeren. Daarnaast wordt uw huid met een professioneel waterdampapparaat diep gereinigd en worden onzuiverheden verwijderd.

Gezichtsbehandeling van 60 minuten

De gezichtsbehandeling van een uur begint vanzelfsprekend ook met een intake en huidanalyse. De schoonheidsspecialiste voert, net als bij de behandeling van 30 minuten, een oppervlaktereiniging en dieptereiniging uit, verwijdert onzuiverheden en past dag- of nachtverzorging toe. Daarnaast kunt u bij de behandeling van 60 minuten genieten van een gezichtsmasker dat speciaal uitgekozen is op basis van uw huidtype én een ontspannende massage van uw gezicht, nek en decolleté. Indien gewenst epileert of harst de specialiste ook uw wenkbrauwen.

Gezichtsbehandeling van 90 minuten

Tijdens de gezichtsbehandeling van 90 minuten wordt u echt in de watten gelegd. De schoonheidsspecialiste voert een intake inclusief huidanalyse uit, waarna zij uw huid zowel oppervlakkig als diep reinigt, eventueel met gebruik van het waterdampapparaat. Vervolgens worden onzuiverheden verwijderd en uw wenkbrauwen als u dat wilt geëpileerd of geharst. Een uitgebreide massage van uw gezicht, nek en decolleté ontspant u en uw huid volledig. Ook brengt de specialiste een zeer intensief rubbermasker aan, uiteraard aangepast aan uw specifieke huidtype. Tot slot wordt uw huid verwend met dag- of nachtverzorging en brengt de specialiste, indien gewenst, make-up voor de dag bij u aan.

Duo-behandelingen

Geniet samen met een vriendin of uw partner van een van onze ontspannende gezichtsbehandelingen. Een duo-behandeling kan geboekt worden als 30, 60 en 90 minuten.

Bij elke tijdsduur is het mogelijk om extra behandelingen bij te boeken, zoals het verven van de wimpers en/of wenkbrauwen.

Maak een afspraak Download prijslijst


Ontdek al onze gezichtsbehandelingen

Geniet gedurende 30, 60 of 90 minuten van de kennis en kunde van onze schoonheidsspecialisten. Op basis van de huidanalyse en leeftijd voeren wij de volgende behandelingen uit:

Gentle Facial Treatment

De producten die tijdens deze behandeling gebruikt worden, brengen de huid tot rust en in balans. Tevens wordt uw huid versterkt door deze producten, zodat deze meer weerstand heeft. Geschikt voor de gevoelige huid.

Oil-control Facial

De producten van deze behandeling bevatten actieve ingrediënten tegen het glimmen, die ervoor zorgen dat de huid er de hele dag mat en fris uit ziet. De ideale behandeling voor de gecombineerde en vette huid.

Hydrating Facial Treatment

De Soins Multi-Hydratants producten geven elk huidtype een hydratatie op maat. Dankzij een combinatie van plantenextracten blijft het vochtgehalte van de huid constant. De huid hervindt haar soepelheid en zachtheid en ziet er fris en gezond uit. Geschikt voor de vochtarme huid.

Line Prevention Treatment

Deze behandeling werkt preventief tegen huidveroudering. Stimuleert en hydrateert de huid, werkt op de huidspanning en beschermt tegen luchtvervuiling. Geschikt voor de jongere huid tot 35 jaar.

Extra Firming Facial Treatment

De producten uit de Multi-Regenerant lijn van Clarins bevatten uiterst werkzame stoffen die veroudering vertragen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om de vertraging van de huidfuncties tegen te gaan. De werkstoffen geven de huid opnieuw weerstand, soepelheid en stevigheid. Geschikt voor de rijpere huid vanaf 40 jaar .

Super Restorative Treatment

Wilt u ook uw stralende huid behouden, ondanks de leeftijdsgebonden hormonale schommelingen? Deze behandeling stimuleert het herstel en de stevigheid van de huid en houdt de kwaliteit van de collagene vezels in stand. Geschikt voor de rijpe huid vanaf 50 jaar.

Logo Rodenburg Algemeen

Rodenburg

Hoofdstraat 35

2861 AL Bergambacht

info@rodenburgbeauty.nl

0182 351268

Volg ons op Facebook
en Instagram