Gezondheidsdagen

Gezondheid, bewegen en voeding staan centraal op deze unieke dagen. U kun bij ons binnen lopen om checks te laten verrichten op het gebied van cholesterol, bloeddruk, glucose, BMI en stress.

Deze kostenloze service bieden we aan in samenwerking met een achttal paramedici, waaronder meerdere fysiotherapeuten, ergotherapeuten, diëtisten en verpleegkundigen. De gezondheidsdagen worden zeer gewaardeerd door een breed publiek. In veel gevallen kunnen we daarna écht iets voor de mensen betekenen met een juist advies. Indien nodig verwijzen we door naar de specialisten en de huisarts. Zeker is in ieder geval dat we hier echt van toegevoegde waarde zijn en in preventieve zin ons nut bewijzen. Overigens mogen klanten ook ‘tussendoor’ zo’n check laten uitvoeren.


Gezondheidsdag positieve gezondheid

De eerst volgende gezondheidsdag is vrijdag 10 juni 2022 van 13.00 – 18.00 uur met het thema Positieve Gezondheid.

Positieve gezondheid is een andere manier van kijken naar gezondheid. Daar waar in de zorg de aandacht gaat naar klachten en gezondheidsproblemen, wordt bij positieve gezondheid ingezet op de mogelijkheid om je leven aan te passen en zoveel mogelijk de eigen regie te voeren. Het accent ligt op mensen zelf, hun veerkracht en wat hun leven betekenisvol maakt.

Ben je nieuwgierig naar jouw gezondheid? Doe alvast de test op  
https://test.mijnpositievegezondheid.nl/login.php 
en neem de uitslag mee op 10 juni en ga het gesprek aan.

Stress kan invloed hebben op onze gezondheid en ons uit balans brengen. Door metingen van bloeddruk, bloedsuiker, cholesterol en uitvragen van klachten kunnen we inzicht krijgen in wat stress mogelijk met ons lichaam doet. Ook zullen er op deze dag workshops worden gegeven door een fysiotherapeut en een psycholoog.

Loop gerust binnen, het is geheel gratis en vrijblijvend. 


gezondheidsdagen

 

De gezondheidsdagen vinden plaats in samenwerking met:

 

judith-koudstaal

Judith Koudstaal is ergotherapeut en ReAttach therapeut; expert in het mogelijk maken van dagelijks handelen. Bij overbelastings- en stressklachten kunt u terecht voor ReAttach therapie. Dit is een laagdrempelige en prettige therapievorm, waarbij persoonlijke groei, een realistisch zelfbeeld en verwerking van nare gebeurtenissen centraal staan. Kom naar de gezondheidsdag als u meer wilt weten over deze nog jonge therapie!

 06 21 90 06 08

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 J Koudstaal- Ergotherapeut

 


 

 


 

Plicare

Daniëlle Rodenburg is gespecialiseerd verpleegkundige en zal tijdens de gezondheidsdag ondersteunen door het uitvoeren van bloedsuikermetingen. Zij is overtuigd van het belang van preventieve gezondheidszorg en dat juiste aanpassingen in leefstijl en gewoontes positieve gevolgen hebben voor de gezondheid.

 


 

 


 

De Voedietist

Gezonde voedingskeuzes, het helpt je zowel lichamelijk als mentaal! De diëtist kan helpen bij het maken van jouw passende voedingskeuzes, die je nodig hebt om lekker in je vel te zitten!

 06 28 99 46 52

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 de Voedietist -Diëtistenpraktijk

 


 

Ruben Verrips

Ruben Verrips is fysiotherapeut en behandelt, helpt en adviseert om op een verantwoorde manier in beweging te komen en te blijven. Tijdens de gezondheidsdag geeft hij vanaf 13:30 uur elk uur een workshop! Kom en ervaar wat bewegen met u doet.

 06 20 87 79 51

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Ruben Verrips - fysiotherapiepraktijk

 


 

Goudenhart

Wist u dat goed eten en bewegen meehelpt om uw botten en spieren sterk te houden? Maar wát zou u dan kunnen eten? Daarover krijgt u advies van diëtist Willemijn Visser van Goudenhart (Vierstroom) en uw spierkracht wordt gemeten.

  Goudenhart - specialisten voor lijf en leden

 


 

De Sportieve Psycholoog

Bernt Hellmann is als psycholoog in de Krimpenerwaard gespecialiseerd in het behandelen van stressklachten. Hij staat te boek als sportieve psycholoog. Tijdens de gezondheidsdag geeft hij workshops om 15.00 – 16.00 – 17.00 uur, waarbij aandacht is voor stress herkennen en voorkomen dat je er last van krijgt.

  De Sportieve Psycholoog

 


 

huisartsenpraktijk Bax
Gelukkig zijn er veel manieren om stressklachten minder kans te geven. Bespreek uw klachten met de huisarts of praktijkondersteuner GGZ. Samen met u kiezen zij voor een oplossing die het beste bij u past!

U kunt telefonisch een afspraak maken op 0182-358181 of via MijnGezondheid.net (voor MijnGezondheid.net kunt u een account aanvragen bij Bax Praktijk).
 

Logo Rodenburg Algemeen

Rodenburg

Hoofdstraat 35

2861 AL Bergambacht

info@rodenburgbeauty.nl

0182 351268

Volg ons op Facebook
en Instagram