Rodenburg slide 1

☀ 20% KORTING OP ALLE ZONVERZORGING VANAF 2 PRODUCTEN ☀

SOPHIA MAE, NU BIJ ONS TE KOOP!!

Rodenburg slide 1

☀ 20% KORTING OP ALLE ZONVERZORGING VANAF 2 PRODUCTEN ☀

SOPHIA MAE, NU BIJ ONS TE KOOP!!

Rodenburg slide 1

☀ 20% KORTING OP ALLE ZONVERZORGING VANAF 2 PRODUCTEN ☀

SOPHIA MAE, NU BIJ ONS TE KOOP!!

previous arrow
next arrow

Harsen en verven

Bent u op zoek naar een professionele schoonheidssalon om u te laten harsen/waxen of om uw wimpers of wenkbrauwen te laten verven? Dan bent u bij Beautycentrum Rodenburg in Bergambacht op de juiste plek! Wij helpen u graag met het ontharen van uw lichaam of gezicht en het verven van uw wimpers en wenkbrauwen. Lees hieronder meer over de verschillende behandelingen die wij aanbieden, of maak vandaag nog een afspraak!

Maak direct een afspraak


Harsen of waxen: langer glad na het ontharen

De woorden harsen en waxen worden vaak gebruikt voor dezelfde schoonheidsbehandeling. Bij een hars- of waxbehandeling wordt uw lichaam van (ongewenste) haren ontdaan door een laagje warme hars aan te brengen en deze laag vervolgens weer te verwijderen. Doordat hars een kleverige substantie is, worden de haartjes met wortel en al meegetrokken. Dat betekent dat u bij harsen en waxen langer kan genieten van een gladde huid dan bij bijvoorbeeld scheren: de geharste lichaamsdelen blijven drie tot zes weken vrij van lichaamshaar! De haartjes die na verloop van tijd weer terugkomen, zullen ook zachter en dunner zijn dan voorheen. Harsen of waxen is dus een bijzonder goede optie als u langere tijd niet wilt hoeven nadenken over het ontharen van uw lichaam. Onze specialisten staan voor u klaar!


De duur en onderdelen van onze harsbehandelingen

In ons beautycentrum kunt u terecht voor het laten harsen of waxen van verschillende lichaamsdelen. Ook kunt u ervoor kiezen om verschillende onderdelen in dezelfde sessie te laten harsen. De schoonheidsspecialiste zorgt ervoor dat u zich zo comfortabel mogelijk voelt tijdens de behandeling. Harsen kan wat pijnlijk zijn, maar onze voorzichtige en professionele aanpak minimaliseert het ongemak. Tijdens de behandeling kunt u het beste denken aan de fijne, haarloze weken die voor u in het verschiet liggen!

Lichaam harsen

In onze salon kunt u verschillende lichaamsdelen laten harsen, namelijk:

  • Onderbenen en/of bovenbenen harsen
  • Armen harsen
  • Oksels harsen
  • Bikinilijn harsen
  • Rug harsen
  • Rug en schouders harsen

Bovenstaande behandelingen duren 30 of 45 minuten. U kunt bij het maken van een afspraak eenvoudig harsbehandelingen van verschillende lichaamsdelen combineren in één afspraak.

Gezicht harsen of epileren

Ook voor het ontharen van uw gezicht kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag met:

  • Wenkbrauwen harsen of epileren
  • Bovenlip en/of kin harsen
  • Wangen/zijkant contour harsen

Voor het harsen of epileren van uw gezicht trekken wij 30 of 45 minuten uit. U kunt zeer voordelig behandelingen combineren bij het maken van een afspraak, zodat uw hele gezicht na de behandeling mooi glad en haarloos is.

Maak nu een afspraak  Download prijslijst


Laat uw wimpers en wenkbrauwen verven bij ons

Voor wimpers verven en wenkbrauwen verven bent u ook aan het goede adres bij Beautycentrum Rodenburg. Uw wimpers en wenkbrauwen zijn een essentieel onderdeel van uw gezicht en gezichtsuitdrukkingen. Door uw wimpers en/of wenkbrauwen te laten verven, kunt u uw gezicht sprekender maken. Wij gebruiken voor het verven van uw wimpers of wenkbrauwen speciale verf, omdat de huid rondom uw ogen zeer gevoelig is.

Als u een verfbehandeling combineert met het laten epileren van uw wenkbrauwen, zorgen onze schoonheidsspecialisten ervoor dat u met prachtige, sprekende wenkbrauwen onze salon weer verlaat. Het goed laten epileren van uw wenkbrauwen is namelijk ook iets dat u het beste aan specialisten kunt overlaten: de vorm van uw wenkbrauwen moet bij de rest van uw gelaatstrekken passen. Als dat zo is, kunnen uw wenkbrauwen uw gezicht extra goed uit de verf laten komen. En dat geeft u gegarandeerd meer zelfvertrouwen!

Maak nu een afspraak  Download prijslijst

Logo Rodenburg Algemeen

Rodenburg

Hoofdstraat 35

2861 AL Bergambacht

info@rodenburgbeauty.nl

0182 351268

Volg ons op Facebook
en Instagram