Rodenburg slide 1 - copy
Rodenburg slide 1 - copy - copy
previous arrow
next arrow

Klassieke massage

Bijna iedereen kan wel genieten van een professionele, ontspannende massage. Maar een massage werkt niet alleen ontspannend: een professionele massage kan ook een gunstig effect hebben op bepaalde gezondheidsklachten. Wilt u zich laten masseren in omgeving Bergambacht? De specialisten van Beautycentrum Rodenburg zijn u graag van dienst.

Maak direct een afspraak


Klassieke massage: ontspan en geniet van de gunstige werking

Een ‘klassieke massage’ is een van de oudste vormen van massage die wij kennen. Met een klassieke massage bedoelen wij een manuele massage die gefocust is op ontspanning, in tegenstelling tot bijvoorbeeld hot stone massage of sportmassage. Tijdens de klassieke massage wordt er door de specialist gebruik gemaakt van diverse technieken, maar altijd met de handen en eventueel de onderarmen.

Een goede klassieke massage stimuleert de bloedsomloop, ontspant de spieren en het lichaam, en vergroot de bewegingsvrijheid. Ook stimuleert een massage het vrijkomen van toxinen: gifstoffen die opgeslagen zijn in je lichaam. Om deze gifstoffen af te voeren, is het belangrijk om na de massage voldoende (water) te drinken.

Klassieke massages hebben een gunstige werking op:

  • Spanningsklachten en vermoeidheid
  • Herstel na ziekte of blessures
  • Het vrijkomen en afvoeren van afval- en gifstoffen
  • De doorbloeding van de spieren
  • Gevoel van ontspanning, zowel lichamelijk als geestelijk

De duur en onderdelen van onze klassieke massages

Of u nu een massageafspraak wilt maken puur voor het genot van totale ontspanning of om bepaalde knelpunten in uw lichaam aan te pakken: onze specialisten zijn u graag van dienst met een behandeling op maat. In onze salon kunt u genieten van een klassieke massage van 30 of 60 minuten. Lees hieronder meer over de lichaamsdelen die wij tijdens de massages behandelen.

Klassieke massage van 30 minuten

Tijdens de klassieke massage van 30 minuten worden uw rug, nek en schouders volledig gemasseerd. De spieren in deze regio’s kunnen snel gespannen worden als u onder stress lijdt. Een massage van uw rug, nek en schouders is dus heel geschikt om zowel fysiek als mentaal even helemaal te ontspannen.

Klassieke massage van 60 minuten

Als u een klassieke massage van 60 minuten bij ons boekt, worden, naast uw rug, nek en schouders, ook uw benen, voeten en hoofdhuid gemasseerd. Uw gehele lichaam wordt dus onder handen genomen. Dat heeft een volledige ontspanning als resultaat. Heeft u behoefte aan een echt verwenmomentje waarin u helemaal kunt relaxen? Dan kiest u voor de klassieke massage van 60 minuten.

Maak nu een afspraak  Download prijslijst

Logo Rodenburg Algemeen

Rodenburg

Hoofdstraat 35

2861 AL Bergambacht

info@rodenburgbeauty.nl

0182 351268

Volg ons op Facebook
en Instagram