Manicure

Beautycentrum Rodenburg is dé plek als uw handen behoefte hebben aan een professionele manicure. Onze schoonheidsspecialisten voeren graag met zorg een uitgebreide manicure bij u uit, zodat uw handen compleet verzorgd worden. Handen worden intensief gebruikt en verdienen het daarom om extra aandacht te krijgen!

Maak direct een afspraak


Manicure: waarom ook uw handen een manicure verdienen

Bij een manicure draait het om volledige verzorging van uw handen en vingernagels. Uw handen kunnen door allerlei factoren behoefte hebben aan extra verzorging. Uw handen en vingers krijgen namelijk veel te verduren. Zo kunnen uw handen, vingers en nagelriemen droog worden van winters weer of ruw van schoonmaakwerkzaamheden. Tijdens een manicure brengen we uw handen en nagels weer terug in goede conditie. U wilt toch ook genieten van een zijdezachte huid en sterke, gezonde nagels?


De duur en onderdelen van onze manicure

U kunt in onze schoonheidssalon genieten van een manicure van 30 of 45 minuten. Wij leggen uw handen in de watten en zorgen ervoor dat u met een heerlijk ontspannen gevoel de salon weer verlaat. Wist u dat u na een behandeling in de schoonheidssalon 20% korting krijgt op vrijwel alle producten uit de parfumerie? Onderweg naar buiten kunt u dus nog even wat fijne producten aanschaffen, eventueel op vrijblijvend advies van onze specialisten.

Manicure van 30 minuten

Na de manicure van 30 minuten zien uw handen er weer helemaal verzorgd en mooi uit. De specialiste vijlt uw nagels in vorm en behandelt ze met een voedend nagelbad. Ook worden uw nagelriemen behandeld met een bokkenpootje en verzorgd met speciale nagelriemolie. Tot slot wordt er een laagje KOH Nail Whitener aangebracht op uw nagels en wordt de manicure afgesloten met het aanbrengen van een verzorgende handcrème.

Manicure van 45 minuten

De manicure van 45 minuten bestaat uit dezelfde onderdelen als de manicure van 30 minuten en is zeer geschikt voor handen en nagels die net dat beetje extra verzorging nodig hebben. Zo kan de specialiste extra aandacht besteden aan het vijlen, uw nagelriemen of eventueel kloofjes.

Manicure behandelingen om bij te boeken

In combinatie met een manicure van 30 of 45 minuten kunt u extra behandelingen bijboeken. Is de huid van uw handen erg droog en ruw of heeft u last van vermoeide handen? Dan raden wij u aan een handpakking bij te boeken. Uw handen worden bij deze behandeling ondergedompeld in een warm paraffinebad, wat een voedend en verzorgend effect heeft. Een handpakking geeft direct zichtbaar en voelbaar resultaat. Wilt u het plaatje van mooie handen compleet maken? Dan voorzien wij uw nagels graag van nagellak in een kleur naar wens.

Maak een afspraak  Download prijslijst


Gelcolor By OPI

GelColor By OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als een nagellak! Het is een mooie lak die langer dan een normaal nagellakje blijft zitten. Wij brengen graag een professionele gellak bij u aan.

Lees meer over de gellak Gelcolor By OPI

Logo Rodenburg Algemeen

Rodenburg

Hoofdstraat 35

2861 AL Bergambacht

info@rodenburgbeauty.nl

0182 351268

Volg ons op Facebook
en Instagram